Юридична Фірма «Лавринович і Партнери» стала офіційним радником компанії «Київстар GSM»

3 грудня, 2010
Листопад 2010 року відзначився для Юридичної Фірми «Лавринович і Партнери» новим клієнтом в телекомунікаційній галузі, яким стала компанія «Київстар GSM». Національний оператор мобільного зв’язку довірив ЮФ «Лавринович і Партнери» супровід цілої низки своїх юридичних питань.

Даний проект обслуговує досвідчена команда юристів під керівництвом Партнера ЮФ «Лавринович і Партнери» Станіслава Скрипника.

«Наша фірма має багаторічний професійний досвід роботи у телекомунікаційній галузі. Ми раді стати партнерами лідера українського мобільного зв’язку. Нам приємно усвідомлювати, що клієнт зробив свій вибір зважаючи на нашу компетенцію і репутацію на телекомунікаційному ринку», — зазначив Станіслав.



Юридична Фірма «Лавринович і Партнери» створена в Києві в 2004 році. Фірма надає широкий спектр послуг юридичного консультування та супроводу й вже не перший рік входить до числа лідерів серед юридичних фірм України. ЮФ «Лавринович і Партнери» визнана однією з провідних юридичних фірм України такими експертними виданнями, як PLC Which Lawyer, Who is Who Legal, Getting The Deal Through та іншими.
ЮФ "Лавринович і Партнери", Юридична фірма
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!