BDO презентує другий Звіт про корпоративну соціальну відповідальність

23 червня, 2011
17 червня 2011 року міжнародна аудиторська компанія BDO презентувала свій другий Звіт про корпоративну соціальну відповідальність, підготовлений в Україні. Звіт розповідає про результати діяльності BDO в економічній, соціальній та екологічній сферах, охоплюючи роботу трьох українських офісів компанії, розташованих у Києві, Дніпропетровську та Донецьку, за період 2010 — 2011 років.
Інформацію представлено у чотирьох розділах: Персонал, Управління бізнес процесами, Довкілля і Суспільство. Ця структура відповідає загальному підходу BDO до питань корпоративної відповідальності. У звіті мова йде про: проходження компанією акредитації міжнародної Асоціації присяжних сертифікованих бухгалтерів (ACCA) і отримання найвищого статусу; реалізацію клієнтських проектів та пов’язаний із цим контроль якості; підтримку репутації; сприяння підприємницькій діяльності та розвитку бізнес-співтовариства; мінімізацію впливу на довкілля; волонтерські освітні та благодійні ініціативи.
Алла Савченко, Президент міжнародної аудиторської фірми BDO в Україні, коментує: «BDO в Україні пропонує вашій увазі другий Звіт про корпоративну соціальну відповідальність за період 2010-2011 років. Цей звіт надає факти та доводить, що корпоративна соціальна відповідальність стала невід’ємною частиною діяльності BDO в Україні. Ми віримо, що публічність в соціальній політиці, яка представлена у Звіті, грає важливу роль та є невід’ємним компонентом успішної компанії.»

У червні 2008 року BDO в Україні приєдналася до мережі Глобального договору ООН. Глобальний договір ООН сприяє стійкому розвитку і закликає організації демонструвати свою відданість загальноприйнятим принципам у таких питаннях, як боротьба з корупцією, охорона довкілля і права людини. Звіт був підготовлений відповідно до вимог мережі Глобального договору ООН до Звіту за результатами діяльності.
BDO, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!