Спеціальні умови кредитування для нового автомобіля ЗАЗ Forza.

4 серпня, 2011
А завдяки широкому переліку програм від більш, ніж 20-ти банків-партнерів, Клієнт отримує можливість вибору оптимальної саме для нього пропозиції в одному місці. Окрім наявності близько 35-ти стандартних програм у системі, «Експрес Кредит» регулярно пропонує спеціальні акційні умови від банків-партнерів для того чи іншого автомобільного бренду.
Так до випуску нової моделі автомобіля ЗАЗ Forza АСТРА БАНК розробив привабливу кредитну пропозицію. Перевагами нової програми є нульовий аванс, рекордно довгий термік кредитування до 10 років та мінімальна процентна ставка 0,01%. Одноразова та щомісячна комісії складають 2% та 0,79% відповідно.
Ануїтетна схема погашення кредиту допоможе точно розпланувати витрати на весь період обслуговування позики.
Скористатися програмами для придбання автомобіля з авансом 0% Клієнт може в будь-якому з мережі автосалонів Корпорації УкрАВТО.
* «Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗІНГ» (довідка Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) — структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. Станом на 01.08.2011 в системі «Експрес Кредит» представлено понад 35-ти кредитних програм від більш ніж 20-ти банків-партнерів.
0-800-502-310
Экспресс Страхование, ОДО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!