Дніпропетровщина приймає 11 Національну виставку енергоефективності, енергозаощадження та електротехніки «Енергопром-2011»

13 вересня, 2011
13-15 вересня 2011 року, Дніпропетровськ. В експо-центрі «Метеор» проходитиме 11 Національна виставка енергоефективності, енергозаощадження та електротехніки «Енергопром-2011», де будуть представлені новітні досягнення у цій сфері. Виставка допоможе представникам влади та органів місцевого самоврядування, керівникам промислових підприємств, а також спеціалістам з енергозбереження ознайомитися з наявними ресурсами та технологіями. Виставка також стане платформою для обміну досвідом та налагодження співпраці з підприємствами, що безпосередньо займаються виробництвом, установкою та обслуговуванням сучасного енергозберігаючого обладнання як на промислових об’єктах, так і на об’єктах соціальної сфери. Формат виставки також передбачає проведення тематичних пленарних дискусій.
Зокрема, 13 вересня будуть презентовані результати дослідження перспектив запровадження альтернативних джерел енергії та скорочення викидів парникових газів на Дніпропетровщині. Його результати стануть основою для розробки довгострокової стратегії області в цій сфері.
Також 13 вересня в рамках Дня енергоефективності для керівників районних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування проходитиме тренінг з питань впровадження альтернативних джерел енергії у місцевих громадах.
14 вересня відбудеться семінар-практикум ділового журналу «Експерт» та Фонду Східна Європа «Сталий розвиток регіонів: роль соціально відповідального бізнесу», де представники ЗМІ, органів місцевої влади та бізнесу обговорюватимуть важливість соціального партнерства задля сталого розвитку регіонів.
Заходи є частиною проекту «Чиста енергія: партнерство для майбутнього Дніпропетровщини». Проект реалізується Фондом Східна Європа та Дніпропетровською обласною радою, обласною державною адміністрацією за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, компанії ДТЕК та посольства Швейцарії в Україні. Мета трирічного проекту — стимулювати енергозбереження та зменшити викиди парникових газів у Дніпропетровській області. Проект допоможе посилити потенціал місцевих органів влади та бізнесу у сфері розробки, оцінки та впровадження стратегій і проектів в галузі енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії.

***

За детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до Катерини Копчук, менеджера зі зв’язків з громадськістю Фонду Східна Європа за телефоном (+380-44) 2003825, або [email protected].
Фонд Восточная Европа, Благотворительный Фонд
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!