Розпочато співпрацю між УФУ та ВААІД щодо покращення взаємодії страховиків з учасниками автомобільного ринку

14 жовтня, 2011
Українська федерація убезпечення та Всеукраїнська Асоціація автомобільних імпортерів і дилерів уклали договір про співпрацю учасників асоціацій з виконання відновлювальних ремонтів автомобілів, що застраховані в страхових компаніях-членах УФУ, а також робіт з перевірки технічного стану транспортних засобів на авторизованих станціях технічного обслуговування автомобілів членів ВААІД.
Договором, зокрема, передбачені заходи, спрямовані на забезпечення дотримання технології, стандартів заводів-виробників при проведенні відновлювального ремонту у разі настання страхових випадків та визначення тривалості ремонтних робіт відповідно до норм заводу-виробника.
Також, передбачено встановлення вартості запасних частин та матеріалів для транспортних засобів, відновлювальний ремонт яких здійснюється за рахунок страхових виплат страховиків-членів УФУ, не вище рекомендованих цін генеральних імпортерів.
Реалізація договору забезпечить споживачам страхових послуг та послуг СТО нову клієнто-орієнтовану модель взаємодії страховиків з СТО, що буде базуватися на використанні сучасних інформаційних технологій, а також дозволить досягти спрощення, прискорення та здешевлення процедури врегулювання збитків, підвищення якості послуг, які надаються страховиками і СТО, і, як наслідок, зниження вартості страхових полісів.
Співпраця у рамках Договору між Українською федерацією убезпечення та Всеукраїнською Асоціацією автомобільних імпортерів і дилерів є важливим кроком до розвитку добросовісної конкуренції на ринку автострахування та автосервісу, підвищення захищеності прав споживачів послуг, встановлення ефективних механізмів розв’язання спорів та відповідальності за порушення зобов’язань.
Договір відкрито для приєднання будь-якої страхової компанії, імпортера, дилера, що підтримують умови співпраці з виконання відновлювальних ремонтів автомобілів, та гарантують дотримання визначених умов співпраці.
УКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ УБЕЗПЕЧЕННЯ, Асоціація
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!