МакДональдз запустив інтерактивний сайт для дітей – Happy Studio

2 листопада, 2011
Happy Studio було розроблено таким чином, щоб вона одночасно була захопливою і виконувала освітню функцію для дітей. Сайт містить набір програм, серед яких – розваги та інтерактивні ігри для дітей, перевагою яких є навчальні функції, а також створення музики, вітальних листівок на День Народження, онлайн- та офлайн-розмальовки, написання рингтонів та інші можливості для ігор та самовираження дітей. Унікальною характеристикою порталу є зібрана в одному місці велика кількість улюблених дитячих героїв.
На додаток до виховної цінності сайту, Happy Studio підтримує прагнення МакДональдз об'єднувати сім'ї за допомогою розваг, що заохочують батьків і дітей розділити веселі моменти, і пропонує малечі різні способи творити і ділитися своїми витворами з батьками. Також тут є спеціальний розділ для батьків, що містить дошку управління, де дорослі можуть нагороджувати малечу зірками, віртуальною валютою Happy Studio.
Компанія доклала всіх зусиль для того, щоб гарантувати безпеку Happy Studio для дітей. Малеча не може зареєструватися на сайті без дозволу батьків, а спеціальний розділ для батьків дозволяє слідкувати за діями своєї дитини. На сайті немає реклами, орієнтованої на дітей. До того ж, він є абсолютно безкоштовним. Запуск Happy Studio базується на дворічному детальному дослідженні, яке показало як зробити Хеппі Міл ще більш захоплюючим та актуальним для дітей, поширюючи його за межі закладів – в інтернеті та в мобільних телефонах.
Також в рамках запуску Happy Studio в закладах МакДональдз протягом 1–2 тижнів у продажу будуть тематичні Хеппі Міл, пов’язані із сайтом. Ці набори міститимуть картку учасника Happy Studio, в яку діти можуть вписувати своє ім'я, а також альбом, наклейки для розваг у МакДональдз і Золотий квиток з кодом, що відкриє дітям доступ до онлайн-місій, щоб вони могли повністю ознайомитися з Happy Studio. А для тих батьків, які не бажають придбати Хеппі Міл, є опція завантаження тих самих кодів із Золотих квитків у спеціальному розділі для батьків на сайті.
Додаток Happy Studio для мобільних телефонів доступний для всіх власників iPhone та телефонів на базі Android, а Набори для відкриттів Happy Studio у Хеппі Міл будуть містити QR коди, надаючи гостям ще більше можливостей, щоб досліджувати Happy Studio. За допомогою мобільного додатку малеча зможе вільно спілкуватися з дітьми друзів своїх батьків, що є основною відмінністю від веб-сайту, де діти можуть використовувати тільки смайлики та заздалегідь підготовлені для спілкування повідомлення.
«Happy Studio реалізовує мету МакДональдз – згуртовувати сім’ї. Вона призначена для заохочення до сімейних ігор, які водночас розважають та навчають дітей. Інтернет та інші цифрові платформи вже стали частиною повсякденного життя багатьох дітей, і Хеппі Міл розвивається так, щоб продовжувати дарувати сучасні, захопливі, корисні і безпечні розваги. Крім того, МакДональдз продовжує надихати дітей і дорослих більше займатися спортом і вести здоровий спосіб життя, а також стимулює батьків проводити більше часу зі своїми дітьми» — коментує Сергій Братусьов, директор з маркетингу «МакДональдз Юкрейн».
Сьогодні на сайті представлено три гри для діточок, за допомогою яких вони можуть розвинути увагу, реакцію, кмітливість та поглиблює знання про тварин та навколишній світ. А розмальовки, викладені на Happy Studio, дають малечі змогу розвивати свої творчі здібності та смак. Розробка та оформлення розваг на сайті виконані професійними дизайнерами та художниками. Завдяки яскравим кольорам, якісній графіці та цікавим сюжетам ігор Happy Studio настільки до вподоби діткам та дорослим.
Happy Studio спершу була офіційно представлена 31 серпня 2011 року у Франції, до офіційного запуску на всіх європейських ринках. На кожному ринку її запуск супроводжує призначена для цього кампанія Хеппі Міл, в рамках якої в закладах з’являться іграшки Happy Studio.

«МакДональдз Юкрейн»: Компанія «МакДональдз Юкрейн» є лідером у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад «МакДональдз» в Україні було відкрито 24 травня 1997 у Києві. В 21 місті України працює 71 заклад, обслуговуючи приблизно 300 тисяч відвідувачів щодня. «МакДональдз» — один із найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток мережі та інфраструктури понад 150 мільйонів доларів. Сьогодні в компанії працює близько 7000 людей. Компанія «МакДональдз Юкрейн» визнана найкращим роботодавцем в Україні за результатами дослідження задоволеності співробітників «Кращі роботодавці України – 2010», яке проводилося компанією Hewitt Associates (США) спільно з HR Center (м. Київ). Для більш детальної інформації, будь ласка, відвідайте наш сайт: www.mcdonalds.ua або www.my-company.com.ua
Читайте новини компанії у соціальних мережах: www.facebook.com/McDonaldsUA та twitter.com/#!/McDonaldsUA
QR код – це двовимірний штрих-код, який несе в собі інформацію, яку може зчитувати будь-хто за допомогою телефону з вбудованою камерою. Завдяки легкому розпізнаванню абонент може моментально занести в свій телефон текстову інформацію, додавати контакти в адресну книгу, переходити по веб-лінкам, відправляти смс-повідомлення та інше.
Noblet Media CIS, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!