«Хенкель» передав 18 500 упаковок пральних засобів для сімей, що мають хворих на рак дітей

18 січня, 2022

КомпаніяТОВ «Хенкель Україна» та її бренди Persil, Losk, Silan і Somat спільно з Лінією магазинів EVAпередали 18 500 упаковок засобів для прання благодійному фонду «Таблеточки».

Цей пакет допомоги зібраний у межах спеціальної партнерської акції солідарності для покупців торговельної мережі EVAта брендів «Хенкель». Підтримка була спрямована на допомогу родинам, що мають онкохворих дітей, і розподілена між профільними медичними закладами, які рятують дитячі життя, в українських регіонах.  Це:

  • Миколаївська обласна дитяча клінічна лікарня;
  • Черкаський обласний онкологічний диспансер Черкаської обласної ради;
  • НДСЛ «Охматдит» МОЗ України;
  • Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня Дніпропетровської обласної ради.

«Надавати підтримку тим, хто її потребує — це покликання справжніх лідерів. Тому український підрозділ міжнародної компанії «Хенкель» реалізовує програми соціальної солідарності, які несуть користь суспільству. Спільно з нашими партнерами ми допомагаємо людям здолати складні життєві ситуації та подолати життєві виклики», — прокоментував Марко Мінтас, директор бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею» компанії «Хенкель» в Україні.

«Хенкель» в Україні — один із постійних великих корпоративних партнерів благодійного фонду «Таблеточки», через який регулярно надає підтримку онкохворим дітям і медичним закладам.

Лінія магазинів EVAє постійним партнером Henkelу реалізації соціальних програм. Наприклад, у розпал першої хвилі пандемії коронавірусу компанії передали засоби індивідуального захисту низці медичних закладів України. 

Про програму солідарності Henkel

Бренди провідного світового виробника товарів для гігієни, краси та догляду за оселею «Хенкель» постійно здійснюють підтримку важливих ініціатив соціальної солідарності. Компанія та її бренди спрямовують частку прибутків на фінансування соціальних ініціатив на підтримку медиків, лікарень та їхніх пацієнтів, самотніх літніх людей і дітей без батьківської опіки, а також представників інших соціально вразливих верств населення.

Така підтримка — частина глобальної програми солідарності компанії Henkel. Окрім допомоги вразливим верствам населення – сотень тисяч пакунків продукції компанії – «Хенкель» в Україні надала масштабну адресну підтримку для сотень лікарів і десятків медичних закладів по всій країні у період пандемії COVID-19. Загальний пакет програм компанії «Хенкель» в Україні та її брендів для подолання пандемії COVID-19 в Україні сягнув 2 млн грн.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!