75,8 млн. грн. виплатила СК «НАФТАГАЗСТРАХ» за програмами ДМС за 2011 рік

31 січня, 2012
Протягом року СК «НАФТАГАЗСТРАХ» надала благодійну допомогу своїм застрахованим і базовим медзакладам на лікування важкохворих залізничників на загальну суму 0,9 млн. грн..
Також за рік компанія поставила медичне обладнання в лікарні, в яких обслуговуються застраховані, на суму 1,6 млн. грн..
«Обсяги і масштабність страхових операцій свідчать про відповідальність і надійності нашої компанії. За цими цифрами — конкретні люди, які отримали своєчасну медичну допомогу. Ми, як жодна інша компанія, знаємо і розуміємо соціальну значимість і суспільну корисність медичного страхування, і тому прагнемо, щоб воно в Україні стало потребою кожної людини», — зазначив генеральний директор Анатолій Чубинський.
Для довідки:
Товариство з додатковою відповідальністю страхова компанія «НАФТАГАЗСТРАХ» працює на страховому ринку з 1995 року і є лідером добровільного медичного страхування за кількістю застрахованих (понад 400 тисяч осіб). Укладено договори на медичне обслуговування з 170 медичними установами на всій території України.
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» обслуговує за Програмами добровільного медичного страхування працівників Донецької, Південної, Придніпровської, Південно-Західної, Одеської та Львівської залізниць, а також працівників відокремлених підприємств та організацій залізничного транспорту.
Надійність і чесність роботи Компанії підтверджена перемогами в I Всеукраїнському конкурсі «Лідер страхового ринку-2009» в номінації «Лідер медичного страхування в роботі з фізичними особами» і в II Всеукраїнському конкурсі «Лідер страхового ринку-2010» у номінації «Лідер медичного страхування в роботі з корпоративними клієнтами» за версією журналу «Банкиръ».
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» має ліцензії Держфінпослуг України на проведення 19 видів страхування. Представництва ТДВ СК «НАФТАГАЗСТРАХ» функціонують в 7 регіонах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Одесі, Сумах та Харкові.
Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!