Співробітники 20-ти кар’єроуправлінь ДП «УПП УЗ» продовжуватимуть отримувати страховий захист від СК «NGS»

15 листопада, 2012

Страхова компанія «NGS» (НАФТАГАЗСТРАХ) продовжила договори співробітництва з 20-ма кар’єроуправліннями ДП «Управління промислових підприємств Державної адміністрації залізничного транспорту України» на 1 рік з надання страхового захисту від нещасного випадку працівникам. Загальна кількість застрахованих співробітників кар’єроуправлінь складає 3000 осіб. Страхова сума на одного застрахованого – 10 тисяч гривень. Згідно умов договору страхування страховий захист не обмежується робочими годинами та діє 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Територіально кар’єроуправління розташовані в Луганській, Донецькій, Запорозькій, Полтавській, Кіровоградській, Черкаській, Вінницькій, Житомирській, Рівненській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях. З 2007 року вони були виділені зі складу залізниць та приєднані до ДП «УПП УЗ». Виробнича потужність кар’єроуправлінь становить 6767 тис. м3 щебеневої продукції, піску та гравію в рік.

Для довідки:

Товариство з додатковою відповідальністю страхова компанія «НАФТАГАЗСТРАХ» («NGS») працює на страховому ринку з 1995 року і є лідером добровільного медичного страхування як за кількістю застрахованих (понад 470 тисяч осіб).

СК «NGS»обслуговує за Програмами добровільного медичного страхування працівників Донецької, Південної, Придніпровської, Південно-Західної, Одеської та Львівської залізниць, а також працівників відокремлених підприємств та організацій залізничного транспорту та працівників підприємств інших галузей.

Надійність та чесність роботи Компанії підтверджена перемогами у І, ІІ та ІІІ Всеукраїнських конкурсах «Лідер страхового ринку» у номінаціях «Лідер медичного страхування по роботі з фізичними особами» (2009, 2011 рр.), «Лідер медичного страхування по роботі з корпоративними клієнтами» (2010р.) та «Компанія, що найбільш динамічно розвивається» (2011 р.) за версією журналу «Банкиръ». А наприкінці березня 2012 р. журнал «Insurance Top» визначив переможців «Національної премії Insurance TOP» та «Національного Клубу страхової виплати» серед яких СК «NGS»була відзначена як Лідер класу «Медичне страхування». За версією журналу «Insurance Top» у 2011 році Компанія підтвердила статус лідера добровільного медичного страхування, посівши 1-є місце у рейтингу «ТОП-50 на ринку ДМС».

Генеральний директор А.Чубинський – лауреат XVI Загальнонаціональної програми «Людина року 2011» в номінації «Лідер страхового ринку року».

СК «NGS»має ліцензії Держфінпослуг України на проведення 20 видів страхування.

Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!