Кондитерський бутік Doma незабаром відкриється в центрі Києва

19 грудня, 2012

26 грудня 2012 відбудеться офіційне відкриття елітного кондитерського бутіка Doma в м. Києві за адресою: вул. Басейна, 1/2.

Кондитерський бутік Doma — це місце, де Ви зможете не тільки придбати солодощі торгової марки "Doma", виробництва житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ", а й в затишній обстановці насолодитися чашкою вишуканої кави з десертами, приготованими одним з найкращих кондитерів України.

Зручне розташування в центрі міста і спокійна атмосфера ідеально підійдуть як для ділових зустрічей, так і для відпочинку з близькими людьми.

Елегантний інтер'єр в стилі «Прованс» із зігріваючим каміном і солодкі частування у мить перенесуть Вас в затишну домашню атмосферу.

На відкритті буде представлена нова "фішка" від кондитерської фабрики "ЖЛ" — торти "Domа" (ніжне пташине молоко з додаванням кураги, чорносливу, цукатів або журавлини).

Також відбудеться фуршет з дегустацією кондитерських виробів, а один з найкращих кондитерів України проведе майстер-клас з приготування ексклюзивних солодощів. Своїми секретами виготовлення продукції ТМ Doma поділиться технолог з інновацій кондитерської фабрики «ЖЛ».

Будемо раді бачити Вас на відкритті, і не тільки…

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!