IDS Ukraine готова поставити в торговельні мережі Києва та області додаткові обсяги питної води в разі припинення водопостачання

20 листопада, 2022

Компанія має поточний запас бутильованої питної води для київського регіону в обсязі, що дорівнює 16 дням продажів IDS Ukraine в столиці та області.

Компанія має поточний запас бутильованої питної води для столичного регіону в обсязі, що дорівнює 16 дням продажів IDS Ukraine в Києві та області. 

Також окремий запас має служба доставлення води My Water Shop, що постачає питну воду, у тому числі в ємностях по 18,6 л. Доставлення води працює навіть в умовах вимкнення електропостачання.

«IDS Ukraine заздалегідь підготувалася до неочікуваних подій. Ми розуміємо важливість питної води й зробимо все можливе для її безперебійного постачання в усі торговельні мережі», – каже СЕО компанії Марко Ткачук.

IDS Ukraine може швидко збільшити виробництво питної води на Моршинському заводі мінеральних вод «Оскар». Після запуску двох додаткових ліній, які не задіяні в осінньо-зимовий сезон, підприємство випускатиме додатково від 700 тис. до 1 млн пляшок на добу.

Щоб доставити такий об'єм води до Києва, компанія додатково залучатиме 60–70 вантажних автомобілів. Вони виконуватимуть тільки це завдання.

ДОВІДКА

IDS Ukraine – українська група компаній, заснована в 1996 році. Зараз є найпотужнішим національним виробником бутильованих вод, до складу якого входить Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», Миргородський завод мінеральних вод, дистрибуційна компанія «ІДС» та оператор доставлення води «ІДС Аква Сервіс». Група компаній володіє торговельними марками «Моршинська», «Миргородська», «Аляска» та «Аква Лайф», а також є ексклюзивним імпортером в Україну легендарної грузинської мінеральної води «Боржомі».

Лідер ринку бутильованих вод, IDS Ukraine має значний вплив на формування й розвиток галузі. Загальна сума капітальних інвестицій, у тому числі у виробництво, за останні 5 років сягає 2,3 млрд грн. IDS Ukraine є найбільшим платником податків та зборів у галузі: 752 млн грн за 2021 р. Надає роботу 3,5 тис. осіб і відіграє значущу роль для таких невеликих міст, як Миргород і Моршин, як основний роботодавець.

Від початку війни на потреби ЗСУ, лікарень, переселенців і мешканців деокупованих територій IDS Ukraine передала води на суму понад 50 млн грн, а регулярна грошова допомога військовим та благодійним фондам склала більш як 15 млн грн.

 
Агентство коммуникаций "ВАРТО", ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!