«Лавринович і Партнери» перемогла у ACQ Law Awards 2012

8 січня, 2013

Юридичну Фірму «Лавринович і Партнери» визнано фірмою року за версією міжнародної премії ACQ Law Awards 2012 у категорії «Банкрутство». Юристом року у даній сфері також визнано Станіслава Скрипника, Партнера «Лавринович і Партнери». Лауреатів премії було оголошено 4 січня.

ACQ Law Awards 2012 – відзнака журналу ACQ Magazine, одного з найбільш авторитетних видань, що обслуговують корпоративний фінансовий сектор. Впродовж останніх восьми років журнал відзначає провідні фірми з усього світу в їх галузях практики.

«Нагорода ACQ FinanceMagazine започаткована з метою визнати досягнення тих юридичних фірм, груп та осіб, які найбільш успішно відповідають вимогам, що пред'являються до них у новому посткризовому бізнес-середовищі», — заявив Джейк Робсон, головний редактор ACQ Magazine. Переможці ACQ Law Awards визначаються на підставі повністю незалежного та анонімного опитування, проведеного серед читачів і авторів журналу ACQ, який дозволяє адекватно оцінити професіоналізм і якість роботи юридичних фірм. Нагадаємо, що в грудні минулого року «Лавринович і Партнери» також перемогла в усіх шістьох українських номінаціях рейтингу ACQ Country Awards 2011.

ЮФ "Лавринович і Партнери", Юридична фірма
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!