Компанія Assyst отримала премію Texprocess Innovation Awards за найбільший внесок в розвиток індустрії

25 червня, 2019

Щорічно організатори міжнародної виставки «Texprocess» вибирають переможців премії Texprocess Innovation Awards і цей рік не став винятком. Інноваційні розробки компанії Assyst GmbH і застосування 3D-технологій на всіх етапах виробництва і реалізації одягу дозволило компанії перемогти в категорії «New Process».

На виставці «Texprocess 2019» компанія вперше продемонструвала, як інноваційний 3D-процес здатний кардинально змінити ланцюжок формування вартості в швейній промисловості — від розробки вироби до етапу його продажу. Тепер кожен учасник цього процесу включений в систему колективного прийняття рішень і може впливати на результат за допомогою хмарних технологій в режимі реального часу. Це дозволяє компаніям швидше приймати правильні рішення і отримувати вирішальну думку покупця на ранній стадії.

Революційним рішенням Assyst стало створення технології для оцифровки замовлень, що робить існуючі аналогові процеси повністю перебудовуваними.

«Хоча в останні роки технологія 3D була успішно впроваджена для розробки продуктів, а також в перших віртуальних магазинах, сьогодні процес замовлення часто відбувається тільки з фізичними прототипами. Це означає багато поїздок для персоналу, тривале транспортування зразків і відсутність всебічного і реалістичного огляду всієї колекції», — говорить доктор Андреас Сейдл (генеральний директор компанії Assyst GmbH).

Assyst демонструє можливості оцифровки через технологію 3D, що відкриває нові можливості для замовлення, налаштування нових стандартів в цій галузі за рахунок використання новітніх технологій доповненої реальності (AR).

 
ООО «Центр швейного оборудования»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!