Конкурсні пропозиції на закупівлю обладнання в рамках акції «День Щастя» відкрито

30 січня, 2013

29 січня представники компанії МакДональдз в Україні у присутності ЗМІ та представників компаній-постачальників обладнання розкрили конкурсні пропозиції на закупівлю реанімаційного обладнання для надання невідкладної допомоги дітям. Обладнання буде придбане на кошти, зібрані в рамках благодійної акції «День Щастя».

Відкритий конкурс, що проводився Фондом «Україна 3000» за участі представників компанії МакДональдз в Україні, було оголошено з метою придбання обладнання на кошти, зібрані в рамках благодійної акції «День Щастя». В результаті проведення конкурсу будуть визначені постачальники медичного обладнання, зокрема портативних мобільних апаратів ШВЛ, реанімаційних валіз, дефібриляторів, поліфункціональних (кардіореспіраторних) моніторів, інфузоматів та аспіраторів.

Заявки на участь в конкурсі подавали протягом місяця з 28 грудня 2012 року по 29 січня 2013 року.

Для того, щоб узяти участь у конкурсі фізичні особи-підприємці або юридичні особи (незалежно від форми власності, місця реєстрації та розташування) мали запитати технічне завдання шляхом офіційного письмового звернення, а потім надіслати конкурсну пропозицію до 11.00 29 січня 2013 року. В ході конкурсубуло отримано 7пропозицій від постачальників.

Оголошення результатів конкурсу відбудеться 20 лютого 2013 року. Перелік переможців буде оприлюднено на офіційних сайтах Фонду «Україна 3000» та компанії МакДональдз в Україні.

Нагадаємо, що в ході 11-ї благодійної акції «День щастя» було зібрано 3 940 331 грн. Медичне обладнання, придбане на зібрані кошти, буде безкоштовно передано 27 дитячим лікарням України – у Вінниці, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Кременчуці, Кривому Розі, Луганську, Львові, Маріуполі, Миколаєві, Одесі, Полтаві, Севастополі, Сімферополі, Сумах, Харкові, Черкасах, Чернігові, Ялті та Рівному.

«Для нас важливо, щоб кожен, хто долучився до нашої благодійної акції, був упевнений в тому, що його внесок буде використаний максимально ефективно. Забезпечення прозорості у проведенні конкурсу на визначення найкращого постачальника медичного обладнання сприятиме зростанню значення акції та надихатиме відвідувачів брати ще більш активну участь у «Дні Щастя», – зазначив Михайло Шуранов, директор відділу зв’язків із громадськістю компанії МакДональдз в Україні.

Noblet Media CIS, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!