ПАТ «АкроКомБанк» отримав нові національні рейтинги

2 березня, 2013

В черговий раз ПАТ «АкроКомБанк» отримав довгостроковий кредитний рейтинг позичальника на рівні «uaBBB»інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний» та рейтинг надійності депозитних вкладів на рівні «r4+». Дані рейтинги було присвоєно 13.02.2013 р. Національним рейтинговим агентством «Рюрік» після глибоко аналізу та вивчення фінансової інформації ПАТ «АгроКомБанк», відповідно до Національної шкализ урахуванням вимог чинного українського законодавства та міжнародних стандартів.

«Присвоєння високих національних рейтингів — ознака стабільності будь-якого банку України, — роз’яснює Вадим Миколайович Антипенко, Перший заступник Голови Правління ПАТ «АгроКомБанк».  –   Так, довгостроковий кредитний рейтинг свідчить про кредитоспроможність банку як надійного позичальника у довгостроковій перспективі (понад 1 рік).  Рівні «стабільний» та «інвестиційний», отримані банком, говорять про стійкість до економічних змін та про високу ринкову вартість боргових зобов’язань ПАТ «АгроКомБанк» перед кредиторами чи інвесторами.

В свою чергу, рейтинг надійності вкладів свідчить про можливість банку виконати свої зобов’язання щодо повернення залучених депозитних коштів. Рівень «r4+», отриманий банком, говорить про надійність та стабільність ПАТ «АгроКомБанк». Українські вкладники можуть сміливо довірити накопичені кошти банку та бути впевненими у їх повній  захищеності.»

АгроКомБанк, ПАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!