API EDIN отримав сертифікат сумісності з програмами BAS

8 листопада, 2019

Рішення було представлено як комплекс сервісних звітів та обробок для конфігурацій “BAS Бухгалтерія”, “BAS управління торгівлею” та “BAS ERP”, розроблених у режимі керованої прикладної програми. 

Інтеграційний модуль EDI-NETWORK підходить для застосування в складській, логістичній та виробничій галузях. Завдяки використанню REST API EDIN продукт дозволяє здійснювати е-документообіг його користувачам. В залежності від конфігурацій BAS, клієнт має можливість на основі перегляду е-документів створювати наступні: 

  • “Рахунок на оплату покупцеві” та “Реалізація товарів і послуг” у конфігурації “BAS Бухгалтерія”;

  • “Замовлення клієнта” та “Реалізація товарів і послуг” у конфігураціях “BAS Управління торгівлею” або “BAS ERP”.

Варіанти взаємодії є такі: створення і відкриття форм документів (“Замовлення клієнта”, “Рахунок на оплату покупцеві”, “Реалізація товарів і послуг”), відкриття форм довідників (організації, партнери, контрагенти, склади, номенклатура, одиниці виміру, номенклатура постачальників), відкриття форми регістру відомостей “Номенклатура контрагентів”. Надсилання запитів та їх обробка відносяться до механізму “REST API” провайдера EDIN. 

Для роботи Інтеграційного модуля EDI-NETWORK.epf необхідне встановлення однієї з конфігурацій — “BAS управління торгівлею”, “BAS ERP”. Обробка розповсюджується вільно та з відкритим кодом. Після завершення встановлення зовнішньої обробки модуля порядок типового оновлення програм не порушується.

 
Yulia Zakharova
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!