EDIN виступив на AI Conference 2019

27 червня, 2019

 Ця подія об’єднала на одному майданчику представників топових компаній, що працюють в Україні та за кордоном.

На заході виступили 22 експерти. AI Conference Kyiv була поділена на три тематичні блоки: «Штучний інтелект і машинне навчання», «Інтернет речей і аналіз даних», «Автоматизація та чат-боти».

У частині «Автоматизація та чат-боти» з доповіддю"Автоматизація е-документообігу — новітні технологічні впровадження для бізнесу" виступив керівник Департаменту з впровадження інноваційних рішень EDIN, Євгеній Тромбола. У своєму виступі спікер розповів про передумови виникнення єдиної еко-системи сервісів е-документообігу, завдання, які вирішують безпаперові машинні технології, перспективи розвитку та нові можливості автоматизації на базі ЕДО, а також про переваги впровадження та інтеграції сервісу. 

EDI-провайдер EDIN – абсолютний лідер інноваційних рішень у сфері електронного документообігу. Впровадження сервісів EDI-провайдера суттєво спрощує роботу між бізнес-структурами та об’єднує їх в одну еко-систему для швидкого обміну даними. Компанія пропонує рішення для всіх галузей бізнесу: рітейл, телеком, банки, логістика, виробництво, horeca, АЗС, e-commerce та ін. Сервісами EDI-провайдера EDIN в Україні користуються провідні компанії: Coca Cola, Велика Кишеня, Новус, Лореаль, Метінвест, МХП, Henkel, Три Ведмеді, ФМ Лоджистік, Міст Експрес, та багато інших. Послуги EDI-провайдера EDIN обирають, адже вони відповідають актуальним потребам підприємців, їх сучасним цілям та цінностям — повній оптимізації як внутрішніх, так і зовнішніх бізнес-процесів.

 
Yulia Zakharova
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!