40 тисяч нових клієнтів обрали КРЕДОБАНК

12 квітня, 2013

Зростання клієнтської бази КРЕДОБАНКу було досягнуто, насамперед, завдяки  збільшенню зацікавленості фізичних осіб продуктами та послугами банку. Загальна кількість клієнтів-фізичних осіб у 2012 році зросла  на 11% у порівняні з 2011 роком і станом на  початок 2013 року склала 390 тисяч осіб. Збільшення кількості роздрібних клієнтів позитивно відобразилось на динаміці портфелю кредитів фізичним особам, який зріс протягом року на 30%, та на обсягу коштів фізичних осіб, розміщених в КРЕДОБАНКу.

Збільшення кількості клієнтів і обсягів діяльності зміцнило позиції КРЕДОБАНКу на банківському ринку. За даними Національного банку України ринкова частка банку за підсумками минулого року зросла за більшістю показників. Також КРЕДОБАНК увійшов до ТОП-30 українських банків за обсягом кредитів, наданих фізичним особам.

–  Нашому банку, як одному із лідерів банківського ринку Західного регіону  та члену групи капіталу найбільшого польського банку PKOBankPolskiSA, довіряють не тільки роздрібні клієнти, але й підприємства малого і середнього бізнесу з усіх регіонів України, — зазначає перший заступник голови правління КРЕДОБАНКу Марцін Куксіновіч. – Так, у 2012 році клієнтами банку стали понад 1 500 юридичних осіб і підприємців, а загальна чисельність таких клієнтів зросла до 35 тисяч.  Ріст кількості бізнес-клієнтів, збільшення залишків на їх рахунках, а також обсягів фінансування наданого банком таким клієнтам, підтверджує правильність підходів, якими  банк керується при роботі з клієнтами, та професіоналізм його команди.  В роботі з клієнтами малого і середнього бізнесу пріоритетом для нашого банку є швидкість в прийнятті рішень, партнерський характер відносин та супровід кожного клієнта професійним менеджером-консультантом.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!