Бізнес і перемога: на сплачені компанією IDS Ukraine податки за рік можна придбати понад 60 тисяч FPV-дронів для ЗСУ

20 лютого, 2024

Найбільший український виробник бутильованої води та напоїв — компанія IDS Ukraine (ТМ "Моршинська" та "Миргородська") — протягом 2023 року сплатила до бюджетів усіх рівнів 800 млн грн, що на 101 млн грн більше, аніж у 2022-му. Тенденція зростання зберігається і в 2024 році – лише за січень було сплачено 73,7 млн грн. Загалом від початку повномасштабного вторгнення загальна сума сплачених IDS Ukraine податків становить майже 1,5 млрд грн.

IDS Ukraine є великим інвестором української економіки, адже за останні 5 років інвестиції компанії становили 2,3 млрд грн, із яких майже пів мільярда гривень інвестовано з початку повномасштабного  вторгнення.

Діяльність підприємств компанії підтримує громади міст Миргорода та Моршина, для яких заводи IDS Ukraine є важливими донорами місцевих бюджетів і місцем роботи містян.

Минулого року компанія випустила новинки – енергетик "Воля" (на підтримку воїнів і рятувальників) та соковмісний напій "Лимонада". Запуск продуктових новинок  дозволив збільшити податкові надходження до бюджетів усіх рівнів на десятки мільйонів гривень. Це стало можливим завдяки стабільній роботі компанії, яку забезпечує незмінна топменеджерська команда.

"З перших днів повномасштабного вторгнення діяльність команди IDS Ukraine підпорядкована необхідності підтримки України в протистоянні викликам воєнного часу. Саме тому зараз виробник "Моршинської"  — це компанія передусім соціального профілю. Вся її діяльність підпорядкована задоволенню соціальних потреб, підтримці людей і держави. Успішна діяльність на ринку та прибутковість компанії дозволяють сплачувати необхідні для фінансування оборонних витрат податки, виплачувати заробітні плати колективу із трьох тисяч людей і надавати широкий спектр гуманітарної допомоги — своїм колегам, які зараз боронять країну на фронті, рятувальникам і всім українцям, які потерпають від вторгнення та потребують підтримки", — прокоментував результати діяльності IDS Ukraine генеральний директор Марко Ткачук.

Довідка про компанію: 

IDS Ukraine — провідний національний виробник мінеральних вод, який понад 25 років працює на ринку України, пропонуючи споживачам відомі торгівельні марки: «Моршинська», «Моршинка», «Миргородська», «Миргородська Лагідна», «Aqua Life», «Аляска»» «Воля», «Лимонада».  Компанія беззаперечний лідер галузі бутильованих вод і має значний вплив на її формування та розвиток. Загальна сума капітальних інвестицій IDS Ukraine, зокрема у виробництво, за останні 5 років – 2,3 млрд грн. Залишаючись найбільшим платником податків та зборів у галузі, компанія перерахувала до бюджету країни майже 700 млн грн за 2022 р. Вона надає роботу 3 000 осіб і відіграє значущу роль як основний роботодавець для таких невеликих міст, як Миргород і Моршин. Від початку війни на потреби ЗСУ, лікарень, переселенців і мешканців деокупованих територій IDS Ukraine передала води на суму більше 175 млн грн, а загальний обсяг допомоги за благодійними проєктами перевищив 250 млн грн.  

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!