У КНУБА відбудеться презентація міжнародного проекту з дистанційної освіти

11 липня, 2013

16 липня 2013 року у КНУБА відбудеться презентація нового міжнародного освітнього проекту та прес-конференція за участю ректорів вищих навчальних закладів – членів Міжнародної Асоціації Будівельних вищих навчальних закладів країн СНД. Прес-конференція присвячена укладенню угоди про співробітництво між Київським національним університетом будівництва і архітектури та Федеральним автономним освітнім закладом додаткової професійної освіти «Державною академією підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів для будівництва та житлово-комунального комплексу» (Російська Федерація).

У заходівізьмуть участь: заступник Міністра освіти і науки України Олексій Дніпров, ректор Київського національного університету будівництва і архітектури Петро Куліков, ректор Державної академії підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів для будівництва та ЖКК Олександр Волков, ректор Білоруськогонаціонального технічного університетуБорисХрустальов, представник Посольства Російської Федерації в Україні, радник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Беркута.

У рамках співпраці з КНУБА — провідним ВНЗ архітектурно-будівельного спрямування в Україні — та Державної академіїпідвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів Міністерства регіонального розвитку РФ вітчизняні фахівці будівельної галузі матимуть можливість на території Українипройти підвищення кваліфікації та атестаціюза програмами, затребуваними в російському будівельному комплексі. Наразі це є обов’язковою умовою для отримання допуску до проведення робіт на території Російської Федераціїу сфері будівництва, реконструкції, капітального ремонту, підготовки проектної документації та в області інженерних вишукувань(згідно з Містобудівним кодексом Російської Федерації). Державна академія є головною організацією Держбудівництва Росії, яка проводить підвищення кваліфікації та перепідготовку працівників будівельної галузі та ЖКК.

Підвищення кваліфікації українських фахівців відбуватиметься на базі Інституту післядипломної освіти КНУБА з використання сучасних дистанційних форм навчання.

Початок заходу – об 11:00.

Місце проведення: м. Київ, Повітрофлотський проспект, 31, ауд. 466.

Акредитація представників ЗМІ — за телефонами: 096-430-21-21 та 093-621-93-09

Медведська Людмила Євгенівна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!