Позачергові збори акціонерів ПАТ «Кредобанк» внесли зміни до статуту товариства

13 серпня, 2013

Зміни до статуту встановили новий перелік видів депозитарної діяльності: депозитарна діяльність депозитарної установи, діяльність із зберігання активів інститутів спільного інвестування, діяльність із зберігання активів пенсійних фондів. Наявність цих видів діяльності в статуті ПАТ «Кредобанк» передбачена внесеними до чинного законодавства змінами та є підставою для переоформлення товариству відповідних ліцензій, як цього вимагає змінене законодавство.

Перед початком загальних зборів акціонерів відбулася зустріч голови правління ПАТ «Кредобанк» Дмитра Крепака з міноритарними акціонерами банку. В ході зустрічі акціонерам було представлено основні результати діяльності «Кредобанку» у 2012-2013 роках, а також обговорено питання щодо поточної роботи банку та виплати дивідендів його акціонерам.

 «Кредобанк» працює як публічне акціонерне товариство протягом більш ніж 20 років, і увесь цей час банк неухильно дотримується всіх вимог, передбачених чинним законодавством України про акціонерні товариства,– говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – На сьогодні 99,6% акцій ПАТ «Кредобанк» належить найбільшому банку Польщі PKOBankPolskiS.A., проте банк забезпечує реалізацію та захист прав і законних інтересів міноритарних акціонерів. Зокрема, всі акціонери мають право на регулярне і своєчасне отримання повної та достовірної інформації про діяльність ПАТ «Кредобанк», а також брати участь в управлінні банком. Всі письмові запити акціонерів розглядаються в строки, передбачені законами України «Про звернення громадян» та «Про акціонерні товариства», при цьому жодний запит не залишається без відповіді».

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!