Спеціалісти ДПІ Голосіївського району продовжують невпинну боротьбу із „конвертами”

25 вересня, 2013

Масажні послуги салону користувалися значним попитом серед споживачів, тому працівники заробляли досить непогані гроші. Податківці встановили, що кожен масажист салону отримував зарплату від 3 до 4,5 тисяч гривень.

Якщо подивитись неозброєним оком, то справи йшли напрочуд непогано, якби не той факт, що у підприємницькій діяльності брали участь наймані працівники, трудові угоди з якими СПД — фізична особа не укладала.

Загальна сума доходу виплачена найманим працівникам становить 126 тисяч гривень. Але шалений успіх настільки запаморочив бізнес-вумен, що вона забула утримувати та перераховувати податок з виплаченого на користь фізичних осіб доходу. Також власниця салону не подавала до ДПІ Голосіївського району ГУ Міндоходів у м. Києві податкові розрахунки сум доходу, нарахованого на користь платників податків та сум нарахованого та утриманого податку.

Таким чином, за результатами перевірки бізнес-леді донараховано та застосовано штрафних санкцій по податку з доходів фізичних осіб – найманих працівників в сумі 24 тисячі гривень. 

Шак Анна Олегівна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!