WOG посилює менеджмент

3 жовтня, 2013

Серед останніх надбань WOGнаступні експерти:

В'ячеслав Савельєв, заступник генерального директора WOG з технічної експлуатації.

Пан Савельєводним зпершихв Росії адаптував тавпровадив автоматичні(«холодні»)АЗСі безконтактніавтомийки нового поколіннямережі Neste. Також за його ініціативи в компанії було  введеноаутсорсинг технічного обслуговування мережі АЗС. В’ячеслав Савельєв переїхав з Росії до України заради нових викликів. В компанії WOG він відповідатиме за оптимізацію технічних процесів, впровадження технологічних інновацій, а також за  зниження операційних витрат.

Тарас Гошовський, директор з ІТ компанії WOG.

Серед професійних досягнень – шлях від спеціаліста сектору обслуговування до керівника ІТ відділудочірнього підприємства НАК «Нафтогаз України». Пан Гошовський працюватиме над оптимізацією та автоматизацією роботи всіх процесів задля зниження часу обслуговування клієнтів.

Олексій Лимаренко, керівник програм лояльності WOG, департамент маркетингує співзасновником компаніїSun GSM, яка займається розробками та впровадженням закритих програм лояльності.  Перед паном Лимаренко стоять задачі із залучення нових клієнтів, підвищення довіри до продуктів та сервісів компанії існуючих клієнтів, розробки і впровадження програм лояльності.

Анна Д’яконова, PR-менеджер,департамент маркетингу,протягом довгого часупрацювала журналістом у провіднихінформаційних агенціях та ділових виданнях, має більш ніж п’ятирічний досвід зв’язків з громадськістю та ЗМІ укомпаніях-лідерах своєї галузі. Пані Д’яконова забезпечуватиме прозорість інформаційної політики та діяльності компанії.

«Команда WOG – це «вершки» у своїй сфері: амбітні, освічені та досвідчені експерти. Головним критерієм роботи для них є якість, а головною метою – результат. Ми йдемо в ногу з прогресом, слідкуємо за світовими тенденціями й постійно працюємо над зміцненням нашої команди. Ми ставимо сміливі цілі й досягаємо високих результатів. В той самий час ми пам’ятаємо, що головний суддя нашої роботи – наш клієнт. Для нього ми прискіпливо контролюємо якість кожного нашого продукту: від пального до автохімії та кави, ми впроваджуємо зручні сервіси та отримуємо задоволення від посмішок автомобілістів», — зазначив генеральний директор компанії WOG Сергій Корецький.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!