АТ «Дніпропетровськгаз» протягом останніх місяців посилює інвентаризацію показань лічильників

20 квітня, 2021

З відкриттям ринку газу, ціни на блакитне паливо почали стрімко коливатися. Зі зростанням попиту та потреби в енергоресурсі, ціна на нього також зросла під час опалювального сезону 2020-2021 рр. Аби обійти систему, деякі споживачі зумисно передавали некоректні показання лічильників, тим самим порушуючи Кодекс ГРМ.

Для того щоб привести у відповідність суми нараховані до сплати до реального споживання, контролери проводитимуть фото-фіксацію показань лічильників за допомогою мобільного додатку. Це триватиме кілька секунд, тому просимо споживачів надавати доступ до приладів обліку представникам АТ «Дніпропетровськгаз».

Оскільки ситуація з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 в Дніпропетровській області залишається складною, то перевірка показань лічильників проводится з урахуванням епідситуації. Контролери компанії кожного дня проходять медогляд, мають усі необхідні засоби індивідуального захисту.

В штаті АТ «Дніпропетровськгаз» зараз налічується тільки 210 контролерів, які зможуть обходити до 8000 домогосподарств на день. Тому процес інвентаризації потребуватиме певного часу. Дякуємо за розуміння!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!