МакДональдз розкрив конкурсні пропозиції на закупівлю обладнання в рамках акції «День Щастя»

10 лютого, 2014

Відкритий конкурс, що проводився Фондом «Україна 3000» за участі представників компанії МакДональдз в Україні, було оголошено з метою придбання обладнання на кошти, зібрані в рамках благодійної акції «День Щастя».

Заявки на участь в конкурсі подавали з 15 січня 2014 року по 6  лютого 2014 року.

Для того, щоб узяти участь у конкурсі фізичні особи-підприємці або юридичні особи (незалежно від форми власності, місця реєстрації та розташування) мали запитати технічне завдання шляхом офіційного письмового звернення, а потім надіслати конкурсну пропозицію представникам компанії МакДональдз. В ході конкурсу було отримано 11пропозицій від постачальників. Перелік переможців буде оприлюднено на офіційних сайтах Фонду «Україна 3000» та компанії МакДональдз в Україні.

Нагадаємо, що в ході проведення 12-ї щорічної благодійної акції «День Щастя в МакДональдз» дитячі лікарні в 24 містах України отримають нове обладнання для надання медичної допомоги дітям із черепно-мозковими травмами. За підсумками акції у 2013 році було зібрано рекордну за роки проведення акції суму – 4 881 967 грн.

«Cума коштів, зібрана вцьому році, стала рекордною за всі роки проведення акції. Це свідчить про те, що все більше відвідувачів прагнуть допомогти дітям, долучаються до нашої акції, та беруть активну участь у «Дні Щастя». Кошти, зібрані в рамках акції «День щастя» у 2013 році, будуть спрямовані на закупівлю якісного обладнання для надання медичної допомоги дітям із черепно-мозковими травмами. Ми сподіваємося, що благодійні ініціативи компанії надихатимуть відвідувачів брати ще більш активну участь у акції «День Щастя» та інших соціальних ініціативах компанії», – прокоментував Андрій Лук'яненко, Старший директор з розвитку бізнесу ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд».

***

Благодійна акція «День Щастя в МакДональдз», що традиційно проводиться кожного року в листопаді, має на меті допомогти дитячим медичним установам необхідним обладнанням та розвинути культуру індивідуальної благодійності в Україні.

Акція проводиться в Україні з 2002 року та має на меті розвинути культуру індивідуальної благодійності в Україні, а також допомогти дитячим медичним установам необхідним обладнанням. За роки проведення «Дня Щастя» було зібрано близько 19млн грн, на які було придбано обладнання для понад 50 дитячих лікарень у 28 містах України.

Noblet Media CIS, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!