Працівники «Кредобанку» зібрали понад 16 тисяч гривень для дитячих будинків сімейного типу Львівщини

10 червня, 2014

Кошти було зібрано на доброчинному аукціоні, який відбувся в рамках родинного свята «Кредобанку», що відбулося 1 червня за участю дітей працівників банку та дітей-вихованців будинків сімейного типу Львівщини.

На доброчинний аукціон було виставлено твори живопису та мистецтва, авторами яких є працівники банку, а також спеціальні подарунки від партнерів та  цінні подарунки, отримані «Кредобанком» протягом 2013-2014 років. Спеціальним гостем свята став відомий скрипаль-віртуоз, композитор, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів, фіналіст телепроекту «Україна має талант-2» Олександр Божик, що виступив перед дітьми та подарував їм, а також запропонував на аукціон диски із записами своїх шоу-програм. Усі зібрані кошти будуть використані напоточні потреби закладів, що відвідали свято.

«У Міжнародний день захисту дітей ми вже традиційно не забуваємо про дітей, яким бракує найголовнішого – родинного тепла,– говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак.Цього року нам вдалося подарувати безліч позитивних емоцій дітям-сиротам та дітям наших працівників, а також фінансово допомогти дитячим закладам. Найбільшою ж винагородою для всіх нас стали щирі дитячі посмішки та подаровані дітям хвилини радості».

Сімейне свято для родин працівників банку та дітей з інтернатів відбулося  на території головного офісу «Кредобанку» у Львові. На свято були запрошені діти молодшого шкільного віку з 5 дитячих будинків сімейного типу з Мостиського та Рава-Руського району Львівщини, а також із Золочева. Під час свята діти мали змогу спробувати свої сили в конкурсі дитячого малюнка, розважитися разом з аніматорами на різноманітних атракціонах та конкурсах, переглянути 3D-мультфільми та послухати добру музику, а також скуштувати справжньої солдатської каші.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!