Діамантбанку підтверджений рейтинг uaBBB з прогнозом «стабільний»

2 жовтня, 2014

Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" у черговий раз  підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Діамантбанку на рівні uaBBB. Рівень кредитного рейтингу свідчить про достатню кредитоспроможність та вказує на відсутність передумов для зміни рейтингу протягом року.

Прогноз рейтингу – стабільний.  Для оновлення  кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність Діамантбанку за  І півріччя 2014 року, а також внутрішню інформацію, надану Банком у ході рейтингового процесу.

Довідка

Агентство "Кредит-Рейтинг" – перше в Україні спеціалізоване рейтингове агентство, що надає послуги в області незалежної оцінки кредитоспроможності суб'єктів запозичень із визначенням кредитних рейтингів за Національною рейтинговою шкалою. Для забезпечення об'єктивності оцінок агентство не є учасником фінансового ринку й не виступає кредитором рейтингованих компаній.

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.

Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 83відділення у 21містіУкраїни.

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (1)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!