Новий депозит Правекс Класика: максимальний дохід від розміщення коштів

19 серпня, 2015

Мінімальна сума депозиту складає 250 у гривні та 100 у доларах США або євро. По внеску з терміном розміщення від 365 днів до 543 днів діє підвищена відсоткова ставка, яка складає 18% у гривні. Слід звернути увагу, що виплата нарахованих відсотків та повернення внеску відбувається по закінченню терміну розміщення.

За шість днів з моменту запуску нового продукту було відкрито депозитів на сумму понад 38 млн грн. Така довіра та рекомендації з боку клієнтів Правекс-Банку свідчать про те, що Банк гарантує абсолютну надійність збереження і своєчасність повернення коштів вкладників без будь-яких зволікань.

Нагадаємо, що за підсумками рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» за 1-й квартал 2015 року, Правекс-Банк входить в Топ-20 «Рейтингу надійності банківських депозитів».

«Не дивлячись на будь-які зовнішні або внутрішні обставини, Правекс-Банк завжди виконував, виконує і буде виконувати свої боргові зобов’язання перед клієнтами та партнерами Банку» — прокоментував Голова Правління ПАТКБ «Правекс-Банк» Тарас Кириченко.

Правэкс-Банк, ПАТКБ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!