KSG Agro завершив розміщення облігацій компанії холдингу на суму 2,92 млн. дол.

28 листопада, 2023

KSG Agro офіційно завершив розміщення облігацій компанії холдингу на суму 2,92 млн. дол. Про це повідомила пресслужба KSG Agro.

Компанія «КСГ Дніпро», яка входить до агрохолдингу KSG Agro, завершила приватний випуск облігацій на суму 2,92 млн. дол. 

Нагадаємо, що 31 серпня 2023 року компанії Групи KSG Agro — ТОВ «КСГ «Дніпро» зареєструвала у Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) приватний випуск облігацій двох серій у доларах США загальним обсягом 3 млн дол. Андеррайтером випуску виступив ТАСКОМБАНК.

Внаслідок емісії ТОВ «КСГ Дніпро» залучило 2,92 млн.дол. за річною відсотковою ставкою 7%. Покупцем виступив приватний інвестор, який не розголошується.

«Ми цілком задоволені результатами випусків, а плани використання надходжень у встановленому проспектом емісії порядку, — коментує Голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов. — При цьому умови кредитного фінансування нашим постійним фінансовим партнером та андеррайтером випуску ТАСКОМБАНКОМ  були суттєво покращені: у листопаді 2023 р. ставка за гривневими кредитами знизилася на 5,5%порівняно із серпнем 2023 р. В результаті ефективна відсоткова ставказа загальним портфелем скоротилася з 20,4% у серпні 2023 р. до 13,5% у листопаді 2023 р.Частина операційного прибутку компаній Групи також була задіяна для зниження кредитної складової портфелю, який має вищу відсоткову ставку».

Як повідомлялося раніше, метою емісії облігацій  компанії «KСГ Дніпро» є залучення додаткових ресурсів для закупівлі агропромислової техніки, яка дозволить підвищити показники врожайності, зменшити витрати на ремонт за рахунок заміни старої техніки новою, зменшити час простою техніки через поточні та капітальні ремонти, підвищити якість оброблення грунтів, що призведе до їх зменшеного зносу, зменшити витрати на експлуатацію техніки. 

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!