«Черкасиобленерго» до осінньо-зимного періоду відремонтувало 618 км. ліній електропередач та 359 підстанцій

28 листопада, 2023

ПАТ «Черкасиобенерго» завершило кампанію з підготовки до ОЗП, виконавши капітальний  ремонт 618  км. повітряних ліній електропередач та 359 трансформаторних підстанцій.

«В рамках підготовки до ОЗП було проведено обстеження всіх мереж, які задіяні в електропостачанні об’єктів критичної інфраструктури. І тут ми врахували минулорічний досвід  як обмежень споживання, так і наслідків ракетних атак. По цьому напряму було відремонтовано 93 кабельних лінії, в.ч. і резервні. Окрім того, кожен відокремлений структурний підрозділ компанії, кожна філія пройшли навчання персоналу, погодили з відповідними відомствами та розробили план дій на випадок надзвичайних ситуацій, дефіциту потужності, а також графіки обмеження, графіки погодинних відключень та графіки аварійних відключень електроенергії.Також для мобільного та швидкого реагування на всі аварійні ситуації, у компанії оновлюється автомобільний парк, на 20% від нормативу збільшений аварійний запас матеріалів», — повідомив Голова правління «Черкасиобленерго» Олег Самчук. За словами очільника підприємства на підприємствах критичної інфраструктури встановлені незалежні джерела живлення, які введено у схеми розподілу електроенергії, щоб мати актуальну інформацію і вчасно реагувати на виклики.

За інформацією Самчука, цього року в ході ремонтної кампанії було також замінено на нові 36 силових трансформаторів, що має підвищити надійність електроживлення мешканців та підприємств регіону.

Як повідомляє пресслужба компанії, фахівці обленерго також провели розчистку більше 2700 км. повітряних трас, що має знизити вірогідність виникнення аварійних ситуацій внаслідок негоди.

Шевченко Мария Сергеевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!