«Кредобанк» знижує ставки за валютними кредитами для бізнесу

9 листопада, 2015

Остаточна ставка за кредитом може бути нижчою або вищою залежно від сегментації діяльності клієнта, обсягів операцій та тривалості співробітництва з банком. Кредити в іноземній валюті видаються насамперед на фінансування поточної господарської діяльності (оплату за зовнішньоекономічними контрактами), а також на інвестиційні проекти – закупівлю за кордоном обладнання, транспортних засобів чи спецтехніки та ін. Кредити на поповнення обігових коштів надаються терміном до двох років, інвестиційні кредити – на строк до 5 років. Для їх отримання клієнт має займатися господарською діяльністю не менш як 18 місяців та мати укладені угоди про співпрацю, що підтверджують надходження в іноземній валюті

«Пропозиція кредитів в іноземній валюті насамперед зацікавить клієнтів-експортерів, що мають надходження з-за кордону, а також імпортерів чи виробників продукції, вартість якої істотно залежить від валютного курсу, – говорить  виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу та малого і середнього бізнесу ПАТ «Кредобанк» Олександр Чумак. – Сьогодні за ставками наша пропозиція є однією з найвигідніших на ринку, а інколи навіть буває кращою за пряме фінансування від іноземних фінансових інститутів».

«Кредобанк» не зупиняв кредитування бізнесу, незважаючи на складну економічну ситуаціюв Україні. За 9 місяців 2015 року кредитний портфель юридичних осіб у банку зріс на 40% — до 2,6 млрд. грн. За привабливі кредитні пропозиції, а також активне залучення ресурсів корпоративних клієнтів банк увійшов до ТОП-3 банків у номінації «Опора малого та середнього бізнесу» рейтингу «Фінансовий Оскар. Осінь 2015» від газети «Бізнес».  

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!