Перше відділення ОТП Банку європейського формату відкриває двері для клієнтів в Києві

20 грудня, 2016

Безперервно вдосконалюючи якість сервісу та дедалі адаптуючи обслуговування клієнтів в Україні до найвищих стандартів материнського банку, 19 грудня для киян і гостей столиці відкрило двері нове відділення ОТП Банку європейського формату «Дарницьке».

Перерізавши урочисту стрічку, голова правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач зазначив, що «дуже символічним з огляду на поточну ситуацію на українському банківському ринку є відкриття нового відділення саме зараз, адже це найкраще свідчення стійкості ОТП Банку та готовності відповідати на усі виклики».

А член правління, який очолює роздрібний бізнес ОТП Банку, Володимир Мудрий доповнив, що «завдяки розширенню мережі відділенням європейського формату, ще більше клієнтів зможуть отримати доступ не лише до найвигідніших, але й до найкомфортніших умов обслуговування».

Втілюючи єдину концепцію оформлення мережі відділень ОТП Груп в усіх країнах присутності у флагманських стандартах інтер’єру та засобах технічного оснащення, нове відділення «Дарницьке» не лише розширює мережу відділень ОТП Банку, а й дозволяє ще більшому колу клієнтів при отриманні банківського обслуговування в Україні відчути себе в Європі.

Окрім естетики кольорів, плавних ліній та найякісніших матеріалів, що використані у оформленні сучасного інтер’єру, для зручності перебування клієнтів у відділенні до їхніх послуг система електронної черги, вільний Wi-Fi, а також стійка самообслуговування в системі інтернет-банкінгу OTP Smart, за допомогою якої співробітники завжди готові провести навчання користуванню системою і відкрити банківські продукти онлайн.

До послуг клієнтів нового відділення повний перелік банківських продуктів — від пропозицій для приватних осіб і клієнтів Premium Banking до продуктів для суб'єктів малого і середнього бізнесу та корпоративних клієнтів.

Ласкаво просимо до відділення «Дарницьке» за адресою:

02160, м. Київ, пр. Соборності, 1

Графік роботи: Пн — Пт 9.00-18.00

Операційна каса: Пн — Пт 9.30-17.30

Більш детальну інформацію можна отримати в Інформаційному центрі ОТП Банку по телефону (044) 490-05-00, (044) 290-92-05 або e-mail [email protected].

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!