Кількість учасників фонду «ОТП Пенсія» перевищила 30 000 чоловік

18 квітня, 2017

Кількість людей, що мають рахунки у недержавному пенсійному фонді «ОТП Пенсія», перевищила 30 000 чоловік. Внески на такі пенсійні рахунки можуть здійснювати як фізичні особи самостійно, так і підприємства на користь своїх працівників. За перший квартал цього року фонд отримав 2,35 млн грн надходжень. Разом із інвестиційним прибутком, розподіленим на пенсійні рахунки учасників, фонд збільшив активи на 4,24 млн грн або 4,7%, досягнувши 93,78 млн грн.

Наразі фонд «ОТП Пенсія» входить у ТОП-3 найбільших за активами відкритих пенсійних фондів в Україні та посідає 6 місце за кількістю учасників серед таких фондів.

«Ми раді, що все більше людей починають думати про своє майбутнє і роблять пенсійні заощадження в «ОТП Пенсія». Світовий досвід та українські реалії свідчать, що саме приватні накопичення, а не державна пенсія, дозволяє почуватися фінансово комфортно на пенсії. ОТП Група в Україні, поряд із класичними банківськими та іншими послугами, надає якісний та надійний інструмент для такого накопичення», — говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту маркетингу і продажів компанії з управління активами «ОТП Капітал».

Пенсійні внески від фізичнихта юридичнихосіб у фонд «ОТП Пенсія» інвестуються у надійні фінансові інструменти – державні облігації, банківські депозити – з метою їхнього примноження і захисту від інфляції. По досягненню пенсійного віку, фонд здійснює пенсійні виплати. Змоделювати недержавну пенсію можна за допомогою «Пенсійного калькулятора».

Дізнатися більше про недержавний пенсійний фонд «ОТП Пенсія», а також укласти пенсійний контракт можна у відділеннях ОТП Банкупо всій Україні. Додаткова інформація на сайті www.otppension.com.uaта за телефоном 044 492 34 69.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!