Агрохолдинг KSG Agro збільшив кількість робочих місць на 30%

7 жовтня, 2022

Господарства, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, з початку повномасштабної агресії рф проти України збільшили кількість робочих місць на 30%.

«З самого початку повномасштабної війни в Україні ми говорили, що бачимо наш фронт, як трудовий, адже сфера нашої діяльності визначає продовольчу безпеку держави, — коментує Голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов. — Обрана нами стратегія дозволила не лише не втратити в обсягах виробництва, а й суттєво — на 20% з початку року збільшити поголів‘я свиней. Розвиваємо як традиційні, так і нові для нас напрями, скажімо, виробництво мармурової свинини у промислових обсягах. Тож зробили все можливе для збереження костяку нашого колективу та навіть збільшили персонал на 30%. До речі, в тому числі за рахунок тимчасово переміщених осіб, яких забезпечили не лише роботою, а й безкоштовним житлом. На підприємствах та господарствах холдингу нами працевлаштовано понад 30 переселенців. В ці непрості часи мотивуємо людей в першу чергу зростанням доходів: середня зарплата у нас зросла на 30%».

Працівники господарств агрохолдингу, як у рослинницькому, так і у тваринницькому сегменті, забезпечені безкоштовними повноцінними обідами. А з метою безпеки персонал компанії доставляється на роботу та з роботи автотранспортом за рахунок холдингу.

Важливим фактором зростання кількості персоналу стало збільшення частки продукції KSG Agro — свинини на ринку Дніпропетровської області з 50% до 80%. Таким чином, KSG Agro зміцнив свій статус стратегічно важливого підприємства в регіоні.

ДОСЬЄ

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проекти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!