EDIN про ЕТТН на Всеукраїнському Дні Логіста

3 грудня, 2019

Всеукраїнський День Логиста традиційно об'єднав представників галузі для вирішення всіх етапів ланцюга поставок, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення підприємств, роботи з персоналом в логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

В рамках конференції ЕДО-провайдер EDIN виступив з темою: “ЕТТН: процесс впровадження та очікувані результати”. Спікер Євгеній Тромбола, керівник департаменту впровадження інноваційних рішень EDIN, розповів про виникнення необхідності застосування ЕТТН, про сучасні рішення для логістичних ланцюгів обміном даних та очікувані результати від впровадження: оптимізацію бізнес-процесів. 

Всеукраїнський День Логиста — став для багатьох директорів логістики унікальним комунікаційним майданчиком, який сприяє обміну досвідом з представниками бізнесу та експертами, з обговоренням тенденцій розвитку логістики, відмінним шансом для кожного з учасників поділитися здобутками, перейняти успішний досвід і обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу. 

 
Yulia Zakharova
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!