Спортивний канал «Футбол 3» одразу виправдав сподівання вболівальників - абонентів ВОЛЯ

21 лютого, 2020

З 10 лютого новий канал «Футбол 3» став доступним для перегляду всім абонентам ВОЛЯ. А HD-версія телеканалу включена в усі тарифні плани цифрового та інтерактивного телебачення.

Телеканал одразу виправдав очікування шанувальників футболу. «Щиро дякую вам, — пише Гліб, абонент із Запоріжжя. «Я фанат «Роми» і раніше часто їздив до Риму на домашні матчі клубу, — ділиться Євген з Харкова. — Але не завжди виходило виїхати. Тепер, завдяки новому каналу, нічого не пропущу». Задоволений і Максим із Києва — фанат мадридського «Реалу». Тепер можна гарантовано побачити всі ігри лідера іспанської першості.

«Ніша спортивного телебачення значно відрізняється від загального телеринку. Це більш вузька, але більш лояльна і вимоглива аудиторія. Кожен день потреби телеглядачів у різноманітному і якісному спортивному контенті зростають. Ми вивчили уподобання абонентів — футбольних уболівальників і отримали цікаві результати по чемпіонатах країн. Прем'єр-ліга (Англія) — цікава 73% опитаних абонентів, Ла Ліга (Іспанія) — 52%, Серія А (Італія) — 46%, Бундесліга (Німеччина) — 39%, Ліга 1 (Франція) — 17%. Дуже велика зацікавленість матчами Ліги Націй — 61% опитаних абонентів», — розповіла Сандра Крауіня, СМО ВОЛЯ.

Цікаво, що уподобання українських фанатів багато в чому збігаються з уподобаннями їхніх європейських "колег". За опитуваннями УЄФА, найбільшим попитом в Європі користуються Прем'єр-ліга, Бундесліга, Серія А і Ла Ліга.

«Виявилося, що українці уболівають за ті ж самі команди, що й європейські фани, а потенційну аудиторію глядачів каналу ми оцінюємо в 80 тисяч людей», — підсумувала Сандра.

Кожен десятий абонент компанії дивиться спортивні програми. Спортивне меню ВОЛІ найбагатше серед українських провайдерів. Для уболівальників популярних Євро Ліг, таких як Бундесліга, є Eurosport 1/2. Setanta Sports буде цікавий любителям англійської та шотландської Прем'єр-Ліг в Україні, а також шанувальникам NBA, NHL, Формули 1 і UFC.

Але все ж 70% телеглядачів надають перевагу футболу. І тепер вони можуть дивитися програми всіх трьох телеканалів «Футбол».

Гончар Наталья Александровна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!