EDIN провів закриту Конференцію “Е-трансформація бізнесу”

18 березня, 2020

В рамках конференції було обговорено тенденцію технологічного розвитку бізнесу, нові продукти, можливості та доопрацювання сервісів для обміну е-документів EDIN, представлені кейси партнерів е-провайдеру з діджиталізації бізнес-процесів. Зокрема спікерами виступили Євгеній Тромбола, директор департаменту з впровадження інноваційних технологій EDIN, Олександр Кустреюк, керівник відділу по роботі з торговельними мережами EDIN, Тетяна Смітюх, директор департаменту з управління ланцюгом поставок Terra Food, Вакіл Аскеров, керівник автотранспортного відділу логістики МЕТІНВЕСТ-ШИППИНГ, Артемій Луценко, технічний спеціаліст інтеграційних рішень Tarantino family. 

Серед учасників конференції були представники компаній Novus, Аuchan, Ятрань, Галичина, Таскомбанк, Львівька Пивна Компанія, Велика Кишеня, Оболонь, L’Oréal, Хлібодар, Щедро та ін. В рамках заходу були проведені Круглі столи, на яких кожен з партнерів EDIN міг обговорити важливі технічні та інші питання з представникам е-провайдера.

Щороку EDIN проводить конференцію, в рамках якої партнери мають можливість ознайомитися з впровадженням нових можливостей сервісів та планами на майбутнє, познайомитися з учасниками та обсудити важливі бізнес-питання. 

 
Yulia Zakharova
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!