Роздрібна мережа Київстар нараховує вже 500 магазинів

17 липня, 2020

Компанія Київстар відкрила 500-й магазин у місті Іллінці Вінницької області.

Цього року роздрібну мережу Київстар розвиватимуть саме в малих населених пунктах і  віддалених житлових районах великих міст. Така стратегія продиктована рішенням бути ближче до своїх клієнтів і зробити сервіс доступнішим. У планах компанії до кінця 2020 року розширити мережу до 544 торговельних точок.

«Незважаючи на те, що пандемія змусила світ трохи загальмувати, ми все одно бачимо попит на сервісні послуги Київстар і бажання абонентів отримати персональну консультацію у наших фахівців. Ми відновили роботу всіх 500 магазинів. Кількість покупців і сервісних операцій зростають. У березні та квітні до магазинів Київстар, які працювали в особливому режимі, звернулося близько 645 000 абонентів, тоді як  у травні та червні цей показник становив вже понад 700 000 відвідувачів. Ми впевнені в обраній нами стратегії та продовжимо динамічне розширення мережі фірмових магазинів», – розповіла керівниця дирекції роздрібних продажів Київстар Ольга Смисльонова.

Щороку до магазинів Київстар звертаються близько 14 млн абонентів, більшість з яких потребує саме консультації та сервісних послуг. Тільки в 2019 році послугу із заміни Sim на Usim надали близько 2,5 млн разів.

Окрім відкриття нових торговельних точок, компанія активно працює над диджиталізацією процесів і вдосконаленням візуального сприйняття магазину. На початку липня  презентували оновлену форму для працівників магазину. Її розробив український бренд KOMASHNYA. У магазинах запроваджено аромамаркетинг. Київстар став першою мережею, яка реалізувала можливість отримати консультації за допомогою відеодзвінка в Instagram,а впродовж липня дарує цінні подарунки у разі купівлі смартфонів у межах програми «Магічна коробка настрою».

Довідка про Київстар

Київстар– найбільший український оператор телекомунікацій за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій 26 млн абонентів. Послуги 4G компанії доступні на території, де проживає 80% населення України. У мобільної мережі Київстар середня швидкість передачі даних найвища серед мобільних операторів України, що підтверждують дані міжнародних компаній Ookla та nPerf за 2018 та 2019 роки.  

Акціонер Київстар– міжнародна Група VEON Ltd, що має офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад20 років працює в Україні та є найбільшим платником податків до державного бюджету на телеком-ринку, одним із найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Черняк Владислав
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!