Компанія із автоматизації дасть серію онлайн-уроків на платформі Merezha за підтримки ЄБРР

7 травня, 2021

13 травня українська компанія-інтегратор презентує безкоштовний вебінар для підприємців на онлайн-платформі Merezha за підтримки ЄБРР із автоматизації бізнес-процесів.

Зустріч пройде у вільному доступі при реєстрації на Merezha.Pelotons, де експерт від компанії iT.Artel Олексій Бардаков представить навчально-практичну програму із автоматизації бізнес-процесів для представників малого та середнього бізнесу.

Ми звідусіль чуємо: автоматизація, бізнес-процеси, діджиталізація та купу інших модних виразів для бізнесу. Це все навколо нас, але ніхто не пояснює: що це та як це робити, й чи потрібно це кожному підприємцеві, чи комусь достатньо блокнотика з ручкою та звітів в екселівській табличці. Немає ніяких посібників чи мануалів, де б для сторони замовника пояснювалось, як йому виявити процеси в своєму бізнесі, які потребують автоматизації, як знайти підрядника та з чого розпочати.

Тому на платформі Мережа Пелотон стартує серія занять, де підприємці або представники компаній на практиці, власноруч, “розкладуть по полицях” свій бізнес та під керівництвом експерта створять свій план роботи з автоматизації власних бізнес-процесів. Після програми для учасників гарантована індивідуальна консультація лідера Пелотону.

Заняття підходять тим, хто думає про автоматизацію, але не наважується; хто почав, але зайшов у глухий кут, або тількишукає підрядника, але не хоче переплатити чи переймається, щоб не зробили того, що не треба.

Merezha дає змогу отримати експертизу від провідних фахівців швидко та професійно. Створена за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС, платформа вжеоб'єднує більш, ніж 50 сфер бізнесу. Програма націлена на допомогу малому та середньому бізнесу в Україні знайти експертні рішення для себе та можливості для зростання.

Так, на сторінці автоматизатора Олексія Бардакова зібрано вже 4 кейси із впровадження систем автоматизації в промисловості, сервісних компаніях тощо. Вони представлені у вільному доступі та готові для перейняття досвіду. Тепер настає інший етап надання інформації: 13 травня о 15:00 стартує Merezha.Pelotons з навчальними блоками.

Зареєструватися на безкоштовний Пелотон можна за посиланням https://www.merezha.ua/pelotons/887/, після якого визначити для себе форму участі в набутті практичних навичок.

Довідка: iT.Artel — українська ІТ-компанія, що з 2003 року розробляє, реалізовує та супроводжує програмні рішення для автоматизації бізнес-процесів. Олексій Бардаков — засновник та директор компанії, практик із 20-річним досвідом з інтеграції програм для бізнесу та автоматизації.

Amplieieva Iryna
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!