Дніпропетровськгаз виконав реконструкцію трьомстам клієнтам

11 травня, 2021

Реконструкція – це комплекс робіт, який виконується при заміні, або перенесенні газового обладнання або змініпролягання газових мереж до газоспоживаючого обладнання. Реконструкція передбачає: розробкутехнічних умов, проєктно-кошторисної документації, припинення газопостачання на період проведення робіт, демонтаж існуючих та монтаж нових елементів системи газопостачання, перевірку нової мережі на міцність та герметичність, прийняття об’єкту в експлуатацію та здійснення пуску газу.

«Минулого року послугу реконструкції замовили у АТ «Дніпропетровськгаз» понад 650 клієнтів. А за перший квартал цього року вже здійснено 271 перебудову газових мереж, — зазначає директор з капітального будівництва АТ «Дніпропетровськгаз» Максим Бойко. – Нашу компанію обирають як надійного партнера у виконанні складаних робіт, адже наші фахівці мають винятковий багаторічний досвід та якісне матеріально-технічне забезпечення».

Фіксована вартість послуг з реконструкції в Україні відсутня. Вона розраховується відповідно до складності виконуваних робіт, адже існують різні види реконструкції — від заміни котла за ескізом до перенесення газопроводу.

Усе необхідне газове обладнання: котли, водонагрівачі, лічильники, сигналізатори газу, смарт-модеми для дистанційної передачі даних лічильника газу можна придбати у АТ «Дніпропетровськгаз». Індивідуальний підбір газового обладнання клієнтам допомагають здійснювати персональні менеджери у 104.ua Клієнтських просторах.

Дніпропетровськгаз наголошує: самовільне втручання у систему газопостачання і заміна її елементів заборонені законом. Реконструкцію необхідно здійснювати офіційно, усі роботи можуть виконувати лише ліцензовані фахівці.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!