Бренди Henkel створили зелені паркові локації у чотирьох містах України

11 листопада, 2021

Компанія «Хенкель» в Україні та її бренди спільно з мережею будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» створили зелені паркові локації у чотирьох найбільших містах України: Львові, Дніпрі, Одесі та Києві.

В акції «Озеленимо Україну разом!» взяли участь споживчі бренди-промоутери sustainable-стратегії  «Хенкель» в Україні: продукції для догляду за волоссям Schwarzkopf — Fa, Schauma, Gliss, Taft і Nature Box, продукції для догляду за домівкою — Persil і Somat.

У створенні зелених локацій і висадці молодих дерев в останній тиждень жовтня у чотирьох містах України взяли участь співробітники-волонтери «Хенкель» в Україні та наші колеги із мережі «Епіцентр».

Нові зелені локації з мініскверами розташувались у «Місті спорту» столичного Гідропарку — тут організатори акції «Озеленимо Україну разом!» висадили саджанці гостролистого клена та декоративні кущі бірючини і спіреї. У Львові вхід до Національного медичного університету прикрасили каштани та десятки кущів спіреї. У центральному кільці одеського Преображенського парку вже приживаються саджанці катальпи шароподібної, а у парку «Сагайдак» міста Дніпра — молоді берези «юнге».

У кожній із локацій організатори акції «Озеленимо Україну разом!» встановили по чотири лавки для відпочинку та милування зеленими острівцями посеред великих міст.

«Нам дуже приємно, що бренди світового лідера у галузі сталого розвитку компанії Henkel можуть робити свій внесок в озеленення міст. Адже крім приємних сучасних локацій для відпочинку, це ще й наш вклад у чисте повітря великих міст», — прокоментував ініціативу Еніс Токсьоз, Директор підрозділу «Косметичні Засоби» ТОВ «Хенкель Україна».

Висадка дерев і «зелені» акції — давня корпоративна традиція компанії «Хенкель» в Україні. У 2019-му на відзначення дня свого заснування — «Henkel Day», що проходить 26 вересня — компанія заклала «Алею сталого розвитку» на столичному бульварі Шевченка. Саджанці молодих дерев, креативні урни та артінсталяції нагадують людям про необхідність ощадливо використовувати ресурси планети, а також відповідально поводитись із пластиковими відходами, спрямовуючи їх на повторну переробку, аби захистити довкілля.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!