Сталий газорозподіл у зимню пору: Дніпропетровськгаз перевів три тисячі ГРП на роботу в опалювальний період

24 листопада, 2021

Фахівці Дніпропетровськгазу завершили переведення газорегуляторних пунктів на роботу у зимовий період. Під час морозів такий перехід забезпечить безаварійну та безперебійну роботу більше однієї тисячі ГРП та двох тисяч ШГРП по Дніпропетровській області.

Газорегуляторні пункти – комплекси обладнання, які знижують тиск газу та підтримують його на належному рівні. Шафові газорегуляторні пункти також призначені для комерційного обліку споживання газу при постачанні блакитного палива комунально-побутовим та промисловим об’єктам. Утім, ГРП розраховані для більшого об’єму розподілу природного газу, відтак і для більшої кількості споживачів.

«Від функціонування газорегуляторних пунктів залежить не лише стабільна робота газових приладів, а й безпека споживачів газу. Під час опалювального сезону об’єми споживання блакитного палива збільшуються, тому для уникнення аварійних ситуацій необхідно перевести всі такі пункти на роботу у зимовий період. Відтепер споживачі можуть бути впевнені у безперебійній роботі 175 ГРП та 496 ШГРП Новомосковського району», – говорить головний інженер Новомосковського відділення АТ «Дніпропетровськгаз» Сергій Лябін.

АТ «Дніпропетровськгаз» здійснює розподіл природного газу для більш ніж 606 тисяч споживачів Дніпропетровської області. Компанія закликає споживачів розраховуватись за розподіл газу вчасно, аби модернізація та обслуговування газових мереж були виконані із дотриманням строків.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!