Відкрито новий напрямок - сертифікація засобів індивіудального захисту (СІЗ)

23 грудня, 2021

Шановні керівники підприємств!

Доводимо до Вашого відома, що ООВ ПП Еталон – акредитований в НААУ (атестат акредитації № 1О054 від 05.10.2017 р., дійсний до 04.10.2022 р.) отримав призначення від Міністерства економіки України, за наказом від 02.11.2021р. № 881, як Орган з оцінки відповідності для виконання визначених у Технічному регламенті засобів індивідуального захисту, затвердженого постановою, Кабінету Міністрів України (далі — КМУ) від 21 .08 2019 р. № 771.

Відповідно до цього призначення, ПП «Еталон» може видавати Сертифікати відповідності про експертизу зразка, Декларації відповідності, за напрямками: засоби індивідуального захисту рук: засоби індивідуального захисту: одяг робочий захисний; засоби індивідуального захисту ніг; засоби індивідуального захисту органів зору; засоби індивідуального від падіння з висоти; засоби індивідуального голови; засоби індивідуального захисту органів дихання.

ООВ ПП Еталон проводить процедуру з оцінки відповідності за модулями: Модуль В (експертиза типового зразка); Модуль С (відповідність типовому зразку на основі контролю виробництва з перевіркою продукції під наглядом через певні інтервали часу); Модуль D (відповідність типовому зразку на основі забезпечення якості процесу виробництва).

Украина Деловая
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!