Технічне обслуговування - безпека та комфорт клієнтів Дніпропетровськгазу

14 квітня, 2022

Спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз» продовжують стояти на варті газового фронту нашого регіону. Вони активно проводять планові роботи та проводять обслуговування газових мереж. 

Днями Інна, яка є власницею квартири в Новомосковську, звернулася до Дніпропетровськгазу, аби отримати послугу з технічного обслуговування. За її словами, жінка — свідомий споживач газу, який хвилюється за безпеку своєю родини та сусідів навіть у цей нелегкий для країни час. Після перевірки газових мереж фахівцями газорозподільної компанії у квартирі Інни безпечне та безаварійне газопостачання. 

«Я завжди переймаюся за свою безпеку та своєї родини, напевно як і кожен. Вже не перший раз замовляю послугу з технічного обслуговування у фахівців газорозподільної компанії. Вони завжди реагують швидко, приїжджають та професійно виконують свою роботу. Навіть розуміючи, що в Україні війна, для мене залишається важливим наявність безаварійного газопостачання у квартирі», — розповідає жінка.  

Дніпропетровськгаз закликає усіх бути свідомими та піклуватися про свою безпеку! Послугу з ТО внутрішніх газових мереж можна замовити у відділі технічного обслуговування АТ "Дніпропетровськгаз" та у 104.ua Клієнтських просторах. Адреси центрів, які вже відновили роботу, за посиланням: http://surl.li/bocnq.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!