У KSG Agro стартувала посівна кампанія соняшника та кукурудзи-2022

4 травня, 2022

У господарствах, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, стартувала посівна кампанія соняшника на площі 8,5 тис. га та кукурудзи – на 1 тис. га. У ході посівного процесу використовуються ЗЗР міжнародних виробників цієї продукції — компаній Syngenta та Limagrain.

За словами Дмитра Ємельченка, старт посівної кампанії був запланований на 17 квітня 2022 р., однак, у зв'язку з температурними умовами та з урахуванням рівня вологості, був зміщений на пізніший період.

У процесі посівної задіяні чотири 24-рядні сівалки John Deere DB 55, посівною потужністю 250 га на добу кожна.

В даний час господарства агрохолдингу вносять КАС під культивацію посівів соняшника та здійснюють хімобробку посівів озимих культур (ріпаку, пшениці, ячменю), чиї рослини перебувають у хорошому стані.

За попередніми прогнозами, завершення посівної планується до 20 травня 2022 року.

ДОСЬЄ

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ "Стронг-Інвест". Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проєкти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!