Чому варто йти на програму підтримки українських підприємців: відгуки учасників

6 червня, 2022

Заповнивши форму, підприємці з України можуть безплатно пройти програму вартістю 10 000$. Дізнатися подробиці та зареєструватися можна, перейшовши за посиланням.

До 20 травня на програму підтримки стартували 728 учасників — 710 з них активно навчаються. Загалом на програму подали заявки 738 підприємців: частина анкет розглядається нашими консультантами.

Програма стартувала у квітні, і за два місяці ми отримали 66 відгуків. 92,5% учасників, які залишили відгуки, готові ними ділитися. Бажаємо поділитися відгуками учасників.

Відгук Едуарда Федорова про курс «Як зробити навчання легким і ефективним: технологія навчання»:

«Курс корисний, хоч і є вступною частиною. Для мене концепція розуміння слів та встановлення цілей не нова — повторив. Вирішив, що потрібно в нашому корпоративному навчанні ввести схожий невеликий блок».

Ірина про курс «Як підвищити особисту ефективність»:

«Дані, вивчені на курсі, дуже корисні. Дякуємо вам та вашій команді за роботу, за якість, за структурність. Це дуже важливо. Застосування технології вимагає високої дисципліни та в цьому обов'язково необхідно зростати. Якщо застосувати все те, про що ви кажете, результат можна отримати одразу, рівень стресу буде мінімальний, а кайф від діяльності — на висоті».

Відгук Ігоря Єфименка про курс «Як налаштувати віддалений офіс»:

«Курс був корисним, попри те, що багато інструментів запровадили та давно працюємо віддаленим офісом. Проходячи курс, зрозумів, що ми рухаємось у правильному напрямку».

Також у Києві відбулася офлайн-зустріч підприємців, які беруть участь у програмі підтримки бізнесу від Visotsky Consulting. З ними зустрілася директорка київської філії Катерина Кругляк. Щоб поспілкуватися, підтримати власників компаній та дізнатися з перших вуст про реальні проблеми українського бізнесу сьогодні. Наша команда планує і надалі організовувати заходи для учасників.

Переходьте за посиланням, щоб дізнатися більше про ініціативу Visotsky Consulting і стати учасником програми.

 
Пухальская Алиса Николаевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!