У складі топ-менеджменту Olkom Group відбулися зміни

30 травня, 2022

У групі компаній Olkom з 26 травня 2022 року відбулися серйозні кадрові зміни. Відсторонено від повноважень та призупинено дію трудових договорів трьох членів топ-менджменту, які займали ключові посади в компанії. 

«На період з'ясування всіх обставин діяльності посадових осіб у складний для країни час офіційно відсторонено від своїх обов'язків Голову правління ПрАТ «КМЗ» Н. Лещенко. Призупинено дію трудових договорів з фінансовим директором С. Мироненко та керівником служби безпеки С. Цицкуном», – прокоментувала ситуацію головний акціонер Olkom Group Ганна Олексенко.

На даний момент, у компанії створено нову дирекцію, яку очолює Ірина Амєліна та оновлено штат співробітників. «Це команда однодумців. І кожен співробітник – професіонал у своїй справі. Наша мета залишається спільною – працювати заради перемоги України та забезпечувати українців якісними продуктами харчування», – додала Ганна Олексенко.

Перед членами оновленої команди стоятимуть завдання, серед яких формування нової, якісної системи управління, оптимізація витрат і побудова ефективного ланцюга виробництва від отримання вхідної сировини до продажу продукції кінцевому клієнту.

Довідка

Група компаній Olkom належить українським підприємницям Ганні Олексенко, Ользі Олексенко та Ірині Куценко. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України Olkom Group надає всебічну допомогу та підтримку країні у боротьбі з окупантом. З перших днів війни компанія видала майже 20 тонн благодійної продукції. Першочергово допомога була надана людям, які перебувають у регіонах бойових дій, захисникам та рятувальникам, місцевим громадам.

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!