Olkom Group продовжує надавати гуманітарну допомогу

29 червня, 2022

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України Olkom Groupнадає всебічну допомогу та підтримку країні у боротьбі з окупантом. З перших днів війни компанія видала більше 20 тонн благодійної продукції. Першочергово допомога була надана людям, які перебувають у регіонах бойових дій, захисникам та рятувальникам, місцевим громадам.

«Наші колеги допомагають волонтерам та благодійним фондам: усі разом у межах компанії та кожен окремо в межах своїх можливостей», – росказала ключовий акціонер Olkom Group Ганна Олексенко.

Цього разу працівники Olkom Group доставили 1,5 тонни гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування Благодійному Фонду "Світла мета", який допомагає збройним силам та ТРО, мешканцям постраждалих населених пунктів, відновлює школи та популяризує культуру України. Серед доставленого – соняшникова олія, майонези, маргарини та гірчиця.

Нагадаємо, що вся продукція ТМ Olkom, ТМ Olkom Style та «Смачно як завжди» випускається на ПрАТ «Київський маргариновий завод», виробничі потужності якого розташовані у м. Києві і з моменту свого заснування у 1949 році ніколи не припиняв свою діяльність.

ПрАТ «КМЗ» входить в Групу компаній Olkom, яка належить українським підприємницям Ганні Олексенко, Ользі Олексенко та Ірині Куценко. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України Olkom Group продовжує працювати надає всебічну допомогу та підтримку країні у боротьбі з окупантом.

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!