Olkom Group успішно пройшла перший неоголошений наглядовий аудит системи менеджменту безпеки продуктів FSSC 22000

18 листопада, 2021

У жовтні 2021 року аудитори компанії «Інтернейшнл менеджмент системс» (партнер TUV NORD) провели неоголошений наглядовий аудит системи менеджменту безпеки харчових продуктів ПрАТ «Київський маргариновий завод» (виробничий підрозділ Olkom Group) на відповідність вимогам схеми FSSC 22000. За результатами аудиту компанія підтвердила дію сертифіката FSSC 22000 та довела свою надійність.

За час впровадження та роботи у рамках системи менеджменту безпеки продуктів FSSC 22000 Olkom Group вийшла на якісно новий рівень свого розвитку. Йдеться як про внутрішній розвиток – підхід до організації бізнес-процесів, дисципліна, виробнича культура, так і зовнішній – частка, місце на ринку, кількість та рівень клієнтів.

Мета неоголошеного аудиту – переконатися, що система менеджменту харчової безпеки компанії працездатна будь-коли. Тому компанія не мала можливості заздалегідь підготуватися до етапів перевірки. «У сферу аудиту увійшли всі виробничі процеси щодо життєвого циклу продукції: прийом сировини, виробничі приміщення, склади, логістика, а також обізнаність персоналу виробництва у питаннях гігієни та санітарії, – прокоментувала Ніна Лещенко, COO Olkom Group. – Дотримання міжнародних стандартів якості – це головний пріоритет у нашій роботі. Щороку ми доводимо своє дбайливе ставлення до покупців та клієнтів, яким не потрібно турбуватися щодо безпеки, якості та свіжості продукції Olkom».

Таким чином Olkom Group ще раз підтвердила, що завжди готова до перевірки та продемонструвала злагоджену та якісну роботу цілісної системи управління харчовою безпекою у виробничих умовах ПрАТ «КМЗ».

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!