Дніпропетровськгаз встановив ще два нових ШГРП RGC Production в області

10 червня, 2022

Завдяки вітчизняному виробництву сучасного газорозподільного обладнання та співпраці з провідними європейськими партнерами АТ «Дніпропетровськгаз» успішно оновлює газові мережі області навіть під час війни. Нещодавно фахівці газорозподільної компанії встановили два нових сучасних шафових газорегуляторних пункти замість відпрацьованих у селищах Нікопольського та Синельниківського районів області.

На місці старих ШГРП, які експлуатувалися у середньому 25 років, встановили нове якісне обладнання власного виробництва — заводу RGC Production. Вся продукція заводу виготовляється з урахуванням провідних європейських технологій та комплектуючих.

Сучасний ШГРП знижує тиск в мережі, утримує його на належному рівні і розподіляє блакитне паливо для майже двохсот споживачів приватного сектору та чотирьох підприємств.

Завдяки обраному європейському вектору стратегії Регіональної газової компанії, під брендом якої працює АТ "Дніпропетровськгаз", нині є можливість вчасно проводити ремонт та модернізацію мереж, замінювати застаріле газове обладнання на нове та енергоефективне.

Працюємо та забезпечуємо енергетичну безпеку регіону кожного дня!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!